oasis botanique luxuriante

Versione Completa   Stampa   Cerca   Utenti   Iscriviti     Condividi : FacebookTwitter
Banning
00mercoledì 25 novembre 2020 06:56
Gelegen in een gerenoveerd Victoriaans pakhuis in Kensal Green, dus een geweldige optie als u op zoek bent naar iets in het Westen. Er zijn vijf onderling verbonden ruimtes en twee grote afgelegen binnenplaatsen. De combinatie van zichtbaar metselwerk, eikenhouten vloeren, hoge gewelfde plafonds en overvloedig daglicht maken deze nijvere magazijnruimte perfect voor een huwelijksfeest.

Voor degenen onder u die in de stad willen trouwen, maar niet omringd willen zijn door beton en sirenes, elk van Feestjurken deze plaatsen is hun eigen kleine botanische oase. Allemaal met een eclectisch gevoel, gevuld met planten en midden in de natuur, je krijgt echt het gevoel van een schuilplaats die fris en levendig is.

Dit is een restaurant en een bar in Clerkenwell en met de optie voor exclusief gebruik, vind ik een echt juweeltje voor een romantisch stadshuwelijk. Het wordt beschreven als eenvoudige elegantie en een oase van informele charme. Met een restaurant, een kas, een cocktailbar en een ondergrondse drinkruimte 's avonds laat, zijn er tal van manieren waarop u deze geweldige ruimtes kunt gebruiken.

Nou, het moest gebeuren ... Ik hield al van alles dat schitterde, maar na het zien van het visuele feest dat The Great Gatsby dit weekend was, ben ik nu officieel geobsedeerd door glinstering. Wat betekent dat voor jou? Een bericht over Vestidos de Fiesta Valencia trouwjurken met lovertjes, blitse bruidsmeisjesjurken, sprankelende schoenen en de meest blinkend bruidsaccessoires die ik kon vinden! Het is genoeg om Daisy zelf te laten zwijmelen.

Als je een kleiner, intiemer verlovingsfeest organiseert, is een kampvuur in de achtertuin perfect om je beste vrienden en familie te verzamelen. Cre?er een gezellige omgeving voor gasten met een kleine vuurplaats om warm te houden en om s'mores te roosteren. Voeg een warme chocoladereep en een paar dekens toe voor de laatste hand!

Beschreven door de koningin als ‘een van de moderne wereldwonderen’ en het kloppende hart van de stad, voldoet dit zeker aan de eisen van ongewoon en eigenzinnig. Als je grote aantallen hebt en droomt van het vinden van de perfecte combinatie van stedelijk Londen en een weelderige botanische oase, dan is dit misschien wel de Sandalsskor perfecte plek voor jou. U kunt uw ceremonie houden in de serre, gevolgd door een zittend huwelijksontbijt in de Tuinkamer voor maximaal 250 personen.

Petersham Nurseries is een rustig toevluchtsoord, een oase die altijd boeit en betovert en is beschikbaar voor exclusief gebruik voor maximaal 140 gasten overdag of 's avonds. Of als u een meer intieme gelegenheid plant, biedt de privékas een rustige en elegante omgeving voor maximaal 45 personen. Naast een op maat gemaakt menu gemaakt door een chef-kok, is Petersham ook opgezet om bloemisterij voor uw evenement en een trouwlijstservice te bieden.

We wilden dat het paste bij de sfeer van de Inn at Windmill Lane en Amagansett met tuinelegantie. We wilden een tuinceremonie met cocktails en de receptie op dezelfde locatie. De rustieke blauwe kalligrafie van Debi Zeinert van de Blooming Quill en Bella Figura weerspiegelde de stijl van de bruiloft. We wilden dat onze gasten werden overladen met heerlijk eten en drinken en omringd werden door bloemen, geweldige muziek en liefde.

We zijn begonnen met limonade in metselaarpotten om de gasten te begroeten toen ze aankwamen op de shuttles voor wat gezelligheid. De bloemen voor de tuinceremonie waren levendig met roze en perziken - aangezien de prachtige tuin van de Inn at Windmill Lane in de lente grotendeels groen is. De chuppa, ontworpen door Claire Bean Floral and Event Design, was gevuld met kersenbloesems en bracht prachtige kleur aan de ceremonie naast de ingemaakte hortensia's langs het gangpad. De bruidsmeisjesjurken en boeketten vermengden het met roze, perziken en wit.

Voor het cocktailuurtje zetten we de tuinsfeer voort met perengroen en wit gestreepte cocktailtafelkleden en terracotta potten met roze en oranje bloemen. De escortekaarten lagen in rijen op een boerentafel, gemengd met groene en witte bloemen en ijzeren lantaarns. Onder de tent zijn we overgegaan van kleur naar witte en groene bloemen om een ??meer elegant tuingevoel te cre?ren. Claire Bean Floral and Event Design plaatste deze bloemen en kaarsen in verschillende stijlen en kleuren van votieven en vazen. Voor de tafels wilden we een eclectische look: lange rustieke boerentafels met ratan-lopers, met ronde tafels met ratan-tafelkleden. We plaatsten gouden laders op tafel met ons dinermenu er bovenop, gekalligrafeerd met hetzelfde rustieke blauw van Bella ball gown dresses Figura. De tafelnamen met Hamptons-thema zijn gekalligrafeerd door Gretchen Pittman, een kalligraaf in mijn geboorteplaats Greenwich, Connecticut. Om het elegante tuingevoel voort te zetten, heeft Matt Murphy Event Lighting het opgevoerd door ijzeren kroonluchters door de hele tent te hangen, met een grotere in het midden boven de dansvloer.
Questa è la versione 'lo-fi' del Forum Per visualizzare la versione completa clicca qui
Tutti gli orari sono GMT+01:00. Adesso sono le 22:42.
Copyright © 2000-2024 FFZ srl - www.freeforumzone.com