meerdere eigendommen

Versione Completa   Stampa   Cerca   Utenti   Iscriviti     Condividi : FacebookTwitter
Banning
00sabato 19 dicembre 2020 04:20
We hebben zoveel nieuwe vrienden gemaakt !!! De heer Gary van de slagerij van de Smith Brother, een paar deuren verderop, was een zonnestraal tijdens onze nieuwe reis! Hij komt regelmatig bij ons langs en tovert elke dag een glimlach op ons gezicht. Heather, een van onze mede-eigenaren van bruidswinkels nam contact met ons op om ons in de buurt te verwelkomen. DIT GAAT HET OM MENSEN! Dus bedankt Heather voor het tonen van vriendelijkheid jegens de nieuwe kinderen in de stad! U heeft zeker een grote indruk op ons twee?n gemaakt en uw vriendelijkheid zal nooit worden vergeten. We hebben Lange Avondjurken contacten gelegd met marketingprofessionals, andere bruiloftsverkopers, een heel lieve dame voor al onze wijzigingen en nog veel meer. De mensen van Savannah waren zo gastvrij en het heeft ons hart echt verwarmd!

We zijn naar onze eerste bruidsshow in Atlanta (VOW) geweest en kunnen niet wachten om jullie alle geweldige dingen die we hebben gevonden te laten zien !! We hebben tijdens dat proces zelfs een orkaan overleefd. Ja jongens. Een zware orkaan onze eerste maand in bedrijf. Irma, je hebt niet het beste van ons gekregen! Je hebt ons verhaal zelfs veel leuker gemaakt. We stopten al onze dames in hun kledingzakken en zetten ze op een veilige plek. En we baden. VEEL gebeden. We zijn diepbedroefd om te weten dat er sommigen zijn die niet zo gelukkig waren. Onze gedachten en gebeden zijn nog steeds bij degenen die Irma Festliche Kleider be?nvloedde.

Terwijl we hier zitten en nadenken over onze eerste maand ter voorbereiding op onze grootse opening deze week, worden we voortdurend aan onze zegeningen herinnerd. We zijn zo dankbaar. Dankbaar voor onze bruiden, dankbaar voor onze nieuwe vrienden en de mensen van Savannah, dankbaar voor vriendelijke concurrenten die vriendelijkheid toonden, dankbaar dat Irma ons enige genade toonde, dankbaar voor ondersteunende vrienden en familie. We kunnen niet wachten om met iedereen vrijdag te vieren! Ik hou van jullie allemaal!

Je bent net verloofd en kijkt er zo naar uit om de volgende stappen te zetten om je bruiloft te plannen. Wist je nog niet dat verloving gepaard gaat met een fotosessie en een reeks spannende mijlpalen op zich, en je moet nu beslissen hoe je haar en make-up eruit moet zien voor de foto's die op het Vestidos de Fiesta Valencia punt staan ??te worden gemaakt. Blijf lezen voor enkele snelle tips voor het kiezen van de perfecte stijlen voor foto's die u nog jaren wilt delen en bekijken!

Voordat u kunt beginnen met het uitkiezen van uw haar en make-up, is het belangrijk om rekening te houden met de locatie waar uw foto's worden / zullen worden gemaakt. Een van de laatste dingen die je zou willen, is dat je je hart erop richt om een ??paar prachtige foto's aan de kust te maken en vergeet dat het zijn beste vrienden zijn - vochtigheid en onverwachte elementen! Kun je je voorstellen dat dingen soepel beginnen, gewoon om te worden onderbroken door zandwinden en verwarde haren? Houd het weer op de door u gekozen locatie in de gaten en wees niet bang om op te gaan in of op te vallen in de door u gekozen verblijfplaats.

Vanaf het moment dat we begonnen na te denken over deze verhuizing naar Savannah, baden we dat de Heer onze stappen zou leiden, en als de dingen op hun plaats zouden vallen, zouden we gaan. Als je me had verteld hoe perfect de Heer het de komende 2 maanden zou indelen, had ik je niet geloofd. We begonnen snel zakelijk advies in te winnen bij onze advocaat, accountant en zakelijke mentor, allemaal om te beseffen dat ze allemaal hetzelfde zeiden ... Je MOET dit doen. Vanaf dat moment wisten we dat de Heer ons pad in de goede richting begon te banen.

De eerste dag dat we in juni naar Savannah kwamen om een ??woning te zoeken, wisten we dat we creatief moesten zijn. Ik had een paar verschillende plaatsen van Realtor.com uitgekozen en dacht: laten we ze allemaal eens bekijken. Zodra we 541 East Liberty binnenstapten, zagen we het potentieel, maar we wisten dat we ons werk uit handen moesten nemen. Naarmate de dag vorderde, keken we naar meerdere eigendommen en wisten we dat geen van hen de historische Savannah-charme had waarnaar we op zoek waren, behalve 541.

Na terugkomst in Valdosta zijn we begonnen met het leasing papierwerk proces bij onze makelaar. Eind juni hadden we onze bedrijfslocatie veiliggesteld, maar al snel ontdekten we dat we pas op 28 juli bij 541 konden komen. Geen zorgen, de paniekmodus was nog niet ingesteld! (HA!) De onmiddellijke winkeltherapie begon; we hadden spiegels, meubels, kasten etc. nodig om deze winkel er geweldig uit te laten zien! Ik zal nooit de tetris-spellen vergeten die we speelden om al het mogelijke dat we kochten in onze SUV's te passen! Snel vooruit naar juli, en we maakten allebei onze grote verhuizing naar Savannah om ons te vestigen voordat de renovatie van de winkel zou beginnen. Weet je nog hoe ik zei dat de paniek nog niet was begonnen? Kras maar op, we voelden nu de druk van "Oh Heer, we komen pas op 28 juli in dit gebouw en we gaan open op 12 augustus!"
Questa è la versione 'lo-fi' del Forum Per visualizzare la versione completa clicca qui
Tutti gli orari sono GMT+01:00. Adesso sono le 01:06.
Copyright © 2000-2024 FFZ srl - www.freeforumzone.com